Activiteiten

Open lesweek

maandag 31 augustus t/m zondag 6 september

Ook nieuwsgierig naar onze lessen?

Dit is de eerste week dat we les geven in onze nieuwe balletzaal en iedereen is welkom om onze studio te komen bekijken en natuurlijk om lekker te komen dansen! Kijk op ons lesrooster voor het aanbod van de lessen en geef je op voor een gratis proefles! 

 

 

 

 

"Suus en het grauwe stadje"

12 en 13 juni 2021 - grote zaal Schouwburg de Kring

 

Suus houdt heel erg veel van kleur. Maar ze woont in een stadje waar alles grijs en grauw is. Lukt het haar de mensen te overtuigen dat een wereld vol met kleur zo veel mooier is?

 

Deze spetterende dansvoorstelling is geïnspireerd op het gelijknamige boek van Wendy van Groeninge en zal worden gedanst door alle kinderen en tieners van Het Dansatelier. Deze voorstelling is mede mogelijk gemaakt door Stichting Cultuur Verbindt Roosendaal.

 

Deze voorstelling zal worden gedanst door alle leerlingen van Het Dansatelier. 

 

 

Voorgaande activiteiten

ROOSENDAAL DANST

zaterdag 28 september 2019 - De Kring

14.30 uur - Kleine zaal 

19.00 uur - Kleine zaal

  

"GEHEIMEN OP ZOLDER"

 

Zaterdag 1 juni 2019, Schouwburg De Kring,

grote zaal

Voorstelling kinderen en tieners

 

Een groepje kinderen snuffelt rond op een zolderkamer. Daar ontdekken zij een oude kist vol geheimen. Verhalen en herinneringen komen vervolgens tot leven. De dansers nemen je mee in het verhaal waar humor en ontroering elkaar zullen afwisselen. De voorstelling wordt gedanst door alle kinder- en tienergroepen van Het Dansatelier. Een bruisende voorstelling voor jong en oud! 

 

Save the date!!!!  

Zaterdag 4 mei 2019

Schouwburg De Kring Roosendaal

 

Onze dansers uit de Blink-groep zullen na de 2 minuten stilte de dansvoorstelling "Contrast" presenteren in de grote zaal van De Kring.

 

Deze verhalende dansvoorstelling gaat over meisjes in de oorlog en meisjes van nu. De dansers nemen u mee terug in de tijd. Naar een periode waarin veel over angst en verdriet werd geschreven. Heden en verleden komen samen wanneer de meisjes een van de verhalen lezen en beseffen dat er meer is dan alleen de vriendinnen om je heen en je telefoon....

 

 

De voorstelling "contrast" was genomineerd voor de Jongeren Cultuurprijs 2019"

 

 

One Billion Rising

zaterdag 9 februari 2019

 

Op de nieuwe markt in Roosendaal dansten de leerlingen om aandacht te vragen voor geweld tegen vrouwen en meisjes. Ondanks de kou was Het Dansatelier goed vertegenwoordigd! 

 

 

 

 

 

Voorstelling in de Spiegeltent Intratuin Halsteren

zaterdag 2 februari 2019

 Verschillende kindergroepen van Het Dansatelier hebben opgetreden in de Spiegeltent bij de Intratuin in Halsteren. 

 

 

 

 

 

zaterdag 2 juni 2018: "Belle en het Beest!" 

Leerlingenvoorstelling kinderen/tieners in Schouwburg de Kring

Meer informatie onder het kopje"voorstelling Belle en het Beest"

 

Leerlingen van Het Dansatelier Roosendaal presenteren Belle en het Beest. Een prachtige verhalende dansvoorstelling over liefde, innerlijke schoonheid en de strijd tussen goed en kwaad. De voorstelling zal worden gedanst door alle kinder- en tienergroepen van Het Dansatelier en is leuk voor jong en oud! Geïnspireerd op het bekende sprookje, zullen de dansers het verhaal weergeven op een eigen unieke Dansatelier-wijze. Hierbij zal klassiek ballet, moderne dans, jazzdans en kinderdans voorbij komen.

 

 

> Culturele Manifestatie (CuMa)

Zondag 25 maart 2018: Een aantal groepen van Het Dansatelier en Qoqo zullen een presentatie geven op deze dag.

Kom dat zien!!! 

> zaterdag 23 september 2017:

Ook dit jaar zal Het Dansatelier weer deelnemen aan het festival Roosendaal danst. Diverse groepen zullen zowel in de middag als in de avond optreden in Schouwburg De Kring. 

Meer informatie volgt.

 

Kijk op: http://www.roosendaal-danst.nl/ voor meer informatie over het festival!

 

Zaterdag 10 juni 2017 /13.30u en 18.30u:

KERMISKRIEBELS!

Voorstelling kinderen en tieners.

Kaarten te koop: www.dekringroosendaal.nl

 

Dit jaar viert Het Dansatelier haar tiende verjaardag! Reden genoeg voor een feestje natuurlijk. Graag nemen wij je mee naar ons feestje op de kermis. Daar is van alles te zien en te beleven. Door een bezoekje aan de waarzegster krijgt de voorstelling een onverwachte wending. We blikken terug op alle prachtige dansbelevingen uit het verleden en nemen je daarna mee naar een groot feest in het hier en nu! Deze voorstelling wordt gedanst door de kinderen en tieners van Het Dansatelier. Een bruisende voorstelling voor jong en oud! Krijg je ook al kermiskriebels…..?