Danslab

 

Tijdens het Danslab zullen er verschillende workshops gegeven worden door diverse docenten. 

Je kunt ervaren hoe het is om les te krijgen in een andere dansstijl dan je gewend bent, experimenteren met het maken van choreografieën, je techniek verbeteren, les krijgen van een andere docent..... en nog veel meer. Er zullen workshops worden aangeboden voor verschillende leeftijden.

 

 


 

 

 

In deze twee uur durende workshop werken Femmie en Lilou samen met de dansers aan verschillende choreografieën, floorwork en partnering. 

 

Iedereen vanaf 14 jaar kan zich aanmelden door een mailtje te sturen naar: hetdansatelier@gmail.com of het via Whatsapp te laten weten. Je ontvangt daarna een betaalverzoek. Zodra de betaling ontvangen is, is jouw plaatsje gereserveerd. 

 

Wacht niet te lang met aanmelden want vol=vol!

 

 

Lilou:

 

"Hallo! Mijn naam is Lilou Rouanet. Ik kom uit Frankrijk. Ik ben 20 jaar oud en afgestudeerd aan het conservatorium in Avignon. De afgelopen twee jaar heb ik gedanst bij de company Elephant in the Black Box in Madrid. Het komende jaar ga ik dansen in Italië bij Nod Nueva X. Het lijkt me heel leuk om met jullie te mogen dansen.

Femmie:

"Hey! Mijn naam is Femmie Packbier en ik ben 21 jaar. Ik ben afgestudeerd aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag. Het afgelopen jaar heb ik gedanst in de company Elephant in the Black Box, waar ik Lilou heb ontmoet. Het komende jaar ga ik als stagiair dansen bij Het Nederlands Dans Theater (NDT) in Den Haag. Ik heb zelf jarenlang gedanst en ook les gegeven bij Het Dansatelier. Ik kijk er dan ook erg naar uit om met jullie te mogen dansen."