Beyond Balance

Beter in Balans met yoga

Herken je het gevoel van constant rennen en vliegen, met het idee dat er nooit genoeg tijd is? Van het haasten om de kinderen naar school te brengen, werken en daarna door naar balletles, voetbalveld, boodschappen doen en dan ook nog het avondeten koken. Voel je de voortdurende druk in je hoofd? Ben je vaak uitgeput en zit je niet altijd lekker in je vel? In onze hectische levens vergeten we vaak om goed voor onszelf te zorgen.

Stap uit de chaos en ontdek jouw innerlijke rust.

Zou het niet fantastisch zijn als jij je wat meer in balans zou voelen en zelfverzekerder en met meer plezier in het leven kunt staan? Stel je eens voor dat je de ochtenden in alle rust zou kunnen starten, vol energie om de dag aan te kunnen. Wat als die hectische gedachten in je hoofd plaats zouden kunnen maken voor innerlijke rust?

Ook voor jou is dit mogelijk! Welkom bij Beyond Balance.

Laat me je meenemen op een reis waarin we samen de kracht van o.a. yoga ontdekken. Kies voor jezelf en doe mee met een groep gelijkgestemde vrouwen, allemaal vastbesloten om meer rust en tijd voor zichzelf te vinden. Met specifieke oefeningen en o.a. voedingstips word je sterker en gezonder. Je leert hoe je beter voor jezelf kunt zorgen en zult je snel fitter voelen. Stop met de eindeloze cyclus van goede voornemens waar weinig van terecht komt. We gaan verder dan goede voornemens; je leert hoe je blijvende veranderingen in je leven kunt integreren.

Jouw tijd om te stralen is nu. Neem deze stap voor jezelf en sluit je aan bij onze bijzondere groep vrouwen.

Ik kijk er naar uit jou te mogen begeleiden naar een nog mooiere versie van jezelf.

Zorg dat je er snel bij bent, want er is maar een beperkt aantal plekken beschikbaar. 

 

  

Ben je geïnteresseerd, heb je vragen, of wil je je aanmelden stuur dan een e-mail naar:

Ateliernamasteyoga@gmail.com.

 

Ik neem zo snel mogelijk contact met je op .